Автомобили

Автомобили – Производство

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

 • Проблеми с формите на отпечатване и качеството на матричните принтери и справяне с формулярите (бланките)

 • Промените във формулярите отнемат време

 • Не съществува електронно архивиране

 • Сложни процедури

РЕШЕНИЕТО

 • Съвместимост с цветни лазерни принтери, което позволява различни форми на отпечатване

 • Бързо и ефективно управление на формулярите

 • Автоматизирано електронно архивиране

 • Ефективни и автоматизирани процеси

 • Много бързо внедряване: 2 седмици

ПОЛЗИ

 • Адаптивност на решението

 • По-висока автономност при програмирането

 • Намалени текущи печатни разходи с 20%

 • Добро обслужване на клиентите

 

Решение в действие за Audi Zentrum Osnabrück GmbH & Co. KG

“PlanetPress Suite ни помогна да спестим приблизително 20% от нашите разходи за печат!"

Audi използват софтуерните модули на PlanetPress Suite от октомври 2004. "Търсехме система за управление на печата за цялата ни група. Тогава разбрахме за решението PlanetPress Suite", казва г-н Хеинен, AUDI, Мениджър продажби. PlanetPress Suite е бил предложен от един от техните компютърни специалисти, който е чул за решението. "Решихме да използваме този софтуер заради множеството удобства, които той предлага. PlanetPress Suite предоставя голяма гъвкавост и възможност да се контролира и програмира от самите нас. В добавка на това ние спестихме около 20% от разходите за печат, които имахме преди!"

Имплементация

Г-н Хеинен е наистина доволен от избора на софтуер. „С имплементацията на PlanetPress Suite и една нова ERP система тази година, ние често искахме техническа помощ и аз съм напълно доволен от услугата, която получихме от Objectif Lune по време на имплементацията на PlanetPress Suite!" Фазата на внедряване е била изключително кратка. Подготовката е отнела 2 седмици, а реалната имплементация е отнела точно един ден.

Проблеми и решения

Също както много други компании AUDI Zentrum имат общи проблеми в областта на матричните принтери и управлението на формуляри. "Изхода и качеството вече не бяха приемливи. В добавка към това имахме все повече и повече затруднения с правенето на бързи промени във формулярите, печатането в повече от една компания и електронното архивиране и съхранение, които ние нямахме по онова време. С използването на PlanetPress Suite, AUDI Zentrum успяха да решат тези проблеми. Освен това маршрутизацията стана съществено по-опростена" обяснява г-н Хеинен.

Като цяло решението отговори на очакванията на AUDI Zentrum expectations. Г-н Хеинен добавя:

"Днес използваме този софтуер в шест различни компании от групата и той работи перфектно!"

Изискванията на AUDI Zentrum Osnabrück:

Миграция от матрични принтери със шаблони към цветни лазерни принтери с електронно архивиране.

Предложението на Objectif Lune

Намаляване на разходите, по-голяма гъвкавост, лесна употреба.

Решението Audi PlanetPress Suite:

 • Електронно генериране на изображения с цел архивиране, изпращане по имейл и факс.
 • Автоматизиран изход за документите и управление на разпространението им.
 • Гъвкаво, мощно, транзакционно и персонализирано създаване на документи.


 

РЕШЕНИЕ В ДЕЙСТВИЕ - АВТОМОБИЛЕН ДИЛЪР В БАХРЕЙН ПОДКАРВА ПО-ДОБЪР AUTOLINE РАБОТЕН ПОТОК

ПО-ГОЛЯМА ГЪВКАВОСТ ПРИ ИЗХОДЯЩИТЕ ОТ ERP СИСТЕМАТА ДОКУМЕНТИ

 

« По време на нашите ежедневни операции, ние отпечатваме много фактури, оферти, бележки за доставка и документи за клиенти – всички се отпечатват от нашата система Autoline. Преди тези документи бяха в опростен формат с фиксирани шрифтове и съдържание. Нямаше начин шрифтът да бъде променен или документът да бъде форматиран, но с PlanetPress това се прави лесно. Planet Press позволява на потребителите да избират всякакви Windows шрифтове и всякакви изображения. »

Гопинат Атила

Y.K. Almoayyed & Sons

 

ЗА Y.K. Almoayyed & Sons

Y.K. Almoayyed & Sons е автомобилен дилър, известен в Кралство Бахрейн с качествените си автомобили, доброто обслужване и доволните си клиенти. Наградата Palladium Balanced Scorecard Hall of Fame или наградата Ford Excellence Award са само някои от наградите, доказващи преимущество. Не е изненадващ фактът, че с цел постигане на тези висококачествени услуги, компанията е обръщала голямо внимание на комуникацията си с клиенти, а от там и на бизнес документите си. Обаче, независимо от желанието на YKA да създаде персонализирани документи, те са били заложници на тяхната система за данни за дълго време, докато не открили PlanetPress.

WWW.ALMOAYYED.COM

 

Autoline

Едно ERP решение, съществено за дилърите

Автомобилните дилъри са склонни да използват Autoline, едно популярно ERP решение от ADP. Решениято предоставя множество средства за управление на операциите с превозни средства. Обаче, когато става дума за външния вид на документите, Autoline изисква специални формуляри, предварително напечатани с брандинг, клонова информация, правила и условия и друга информация в зависимост от дилъра, без да дава никаква гъвкавост. За YKA интерирането на нови шаблони и формуляри е било огромно начинание, изискващо ИТ опит. Дори дребните промени като телефонен номер, имейл или адреси са изисквали замяна на наличния инвентар с нови печатни материали.

 

PlanetPress

Води до трансофмации

Всичко е започнало да се променя когато Objectif Lune са интегрирали решението PlanetPress със системата на YKA Autoline в средата на 2013. Преди тази дата, YK Almoyaed са използвали матрични принтери, единствените възможни за Autoline. Въпреки че лазерните принтери са широко разпространени по това време, те не могат да бъдат използвани с предварително напечатаните материали на Autoline preprinted и формулярите им, същоящи се от различни части. YKA е трябвало да заделят специфични принтери за определени формуляри, което е довело до наличието на много принтери в един отдел. PlanetPress незабавно е довело до голяма гъвкавост при изходящите документи и вместо заделени принтери за фактури или писма, всеки PostScript принтер може да отпечата документите, необходими на YKA. Поръчки на превози средства, списъци с авточасти, фактури и други шаблони може да се отпечатват на един и същи лазерен принтер без притесненията покрай смяната на хартия. С PlanetPress вече не е необходимо да се отпечатват и разпространяват голямо количество формуляри. Вместо това документите се отпечатват при нужда както е необходимо, което намалява и разходите за съхранение, разпространение и ръчен труд.

 

Праволинеен процес на отчетност за по-бърз бизнес поглед

За търговците, а така също и за старши мениджърите, които са били повлияни от ежедневните промени на документи, използването на PlanetPress е улеснило много техните отчети. Преди инсталацията на софтуера, те не са могли да получат системните отчети и други документи във формата, в който желаят. С PlanetPress, отчетните процеси са станали много по-лесни за ИТ отдела. PlanetPress, интегрирано със съществуващия Autoline софтуер, ефективно е намалил стъпките и е опростил работния процес. Отчетите се създават по-бързо и дават на мениджърите поглед над бизнеса в релано време.

В допълнение към рутинните отчети, PlanetPress се използва от служителите на YKA за клиентски документи и фактури, заради лекотата за добавяне на брандирането на компанията на множество документи. Вместо да се борат със създаването на документи, служителите сега могат да се фокусират над клиентите, качеството и растежа.

Гъвкавост при множество марки автомобили

Y.K. Almoayyed & Sons са започнали с колите на Nissan през 1968 и днес предтавляват много различни марки автомобили, сред които и Infiniti и Renault. Компанията е ексклузивен дилър за територията на Бахрейн на американски марки-икони като Ford и Lincoln и китайските Foton и Great Wall.

Продажбата, обслужването и промотирането на тези множество марки е било истински кошмар с предварително напечатаните формуляри, лога, пликове за писма и съдържание. Сега PlanetPress използва съществуващи шаблони и автоматично промена документа на базата на данните, които ще се отпечатват. Един голям дилър като YKA, който представя множество марки, може да променя един и същи лейаут за всичките си различни франчайзи.

Маркетингът е улеснен – и много по-ефективен

Персонализация, таргетиране или кръстосани продажби на просукти и услуги в комуникацията с клиенти не е основна характеристика на Autoline. Предварително отпечатаните формуляри и архаичните принтери правят добавянето на маркетингови съобщения към документите в движение невъзможно. Резултатът от това са много пропуснати възможности. С PlanetPress управлението на празното пространство се е превърнало в ефективно средство за увеличаване на ефекта при печатна комуникация с клиенти. Един документ динамично променя съдържанието и вида си според данните, които получава.

«С много по-гъвкави дизйни на документите е много по-лесно да бъде разположено маркетингово съдържание, кампании и други търговски промоции на документите, предназначени за клиенти. По-голямата видимост на маркетинговите съобщения в релевантно за тях съдържание подпомага притока на клиенти в шоурумите и евентуално довежда до повишаване на продажбите.»

 

« Тъй като ние печатаме при поискване, вече нямаме нужда да отпечатваме ненужни документи и да разпространяваме голямо количество предварително напечатани формуляри. Товя спестява на организацията ни време и пари. За нас решението PlanetPress спестява цялостно разходи. Наличните документи на компанията са стандартизирани, тъй като изходящата документация е базирана на предварително дефинирани правила, което ни позволява да намалим много разходи.»

Акхилеш Трипати

Y.K. Almoayyed & Sons

 

За PlanetPress

PlanetPress Ви позволява да добавите стойност към Вашите бизнес документи и да ги разпространявате във формат, който отговаря най-добре на изискванията на получателите им.

С PlanetPress можете да създадете Вашите фактури, отчети или всеки бизнес документ от начало или можете да използвате PDF файл в дизайнера и да започнете вашата работа по промяна на дизайна от този файл, за да спестите малко време.

Изображения, динамични графики, данни от печатни потоци, бази данни, XML файлове или всеки друг текстови формат, където и да е запазен той, може да бъде прочетен от PlanetPress и лесно да бъде използвам в документ. Знаем, доста готино е.

 

Ползите от PlanetPress

• Персонализирана комуникация

• Многоканално разпространение

• Оперативна гъвкавост и свобода

• Автоматизиране на задачите, свързани с документи

• По-добро управление на печатните задачи

• Системни намалявания на разходите

• Намаляване на разходите за човешки ресурси

• Намаляване на разходите за печат

• Намаляване на пощенските разходи